Microsoft, yerel programlar ve çevrimiçi hizmetlerden oluşan Windows Live Suite 3 için QFE yaması (Quick Fix Egineering) yayımladı. Setin tamamını kapsayan güncelleme, yeni fonksiyon eklemeden ziyade var olan hataları düzeltiyor ve iyileştirmeler sunuyor.

Güncelleme sayesinde yeni özellikler kazanan ve artık beta olmaktan kurtulan bileşen Windows Live Movie Maker oluyor. Beta aşamasında henüz eklenmemiş birçok özelliği vardı; fakat nihai sürümde yazılım, basit video düzenlemeye dair birçok özelliği sunuyor. Göze çarpan yenilikler arasında yeni animasyon/geçiş efektleri, otomatik video hazırlama özelliği ve hazırlanan videoyu direkt YouTube'a gönderme var.

Güncellenmiş Windows Live Suite 3'ü Live ana sayfasından veya aşağıda verdiğimiz linkten indirebilirsiniz. Setin içindeki tüm uygulamalar şu şekilde: Live Messenger, Live Mail, Live Toolbar, Live Photo Gallery, Live Movie Maker, Live Writer, Live Family Safety, Silverlight 3.0, Microsoft Office Live Add-in 1.3, Microsoft Office Outlook Connector.

Windows Live Suite 3'ü bilgisayarınıza indirmek için tıklayın.