Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe Dergisi'ne yaptığı "Bu sistemin başarısı için ortaya çıkan eksiklikler ve ihtiyaçlar ilerleyen günlerde giderilecektir" sözlerinin ardından, yönetimin transfer için düğmeye bastığı ve ilk olarak takımdan gönderilmesi gereken futbolcuları belirlemeye çalıştıkları öğrenildi.

LigTV'nin haberine göre; Teknik Direktör Aragones performanslarından memnun kalmadığı Burak, Ali Bilgin, Yasin, Colin Kazım, İlhan Parlak ve Can Arat ile ilgili olarak yönetimin son kararını henüz vermediği, iki hafta içinde bu isimlerin durumunun netlik kazanacağı belirlendi.

İspanyol hocanın ayrıca "Dinamo Kiev'i yenip UEFA Kupası'na katılırsak, takıma takviye şart. Eğer Avrupa'da devam edersek, kanatlara ve orta sahaya adam istiyorum" dediği ifade edildi.

Kaleci konusunda ise kararsız olan Aragones'in "Volkan'ın performansı beni şaşırtıyor. Bazen inanılmaz işler yapıyor, bazen de kendisinden beklenmeyecek hatalar. Ancak çok çok iyi bir kaleci transfer edilecekse, onay veririm" dediği iddia edildi.