Nazilli Belediyesi Tiyatro Salonunda düzenlenen şiir ve müzik gecesine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Sezai Selçuk ve Şahin Ünver ile okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, öğrenci velileri ve davetliler katıldı.
Gecenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Mustafa Oktay Tanrıöver; “2011-2012 eğitim-öğretim yılı başında yaptığımız program dahilinde yıl boyunca çalışmalarımızı sürdürdük. Çocuklarımızın yeteneklerine uygun olarak yürütülen sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimizde birçok etkinlik ve başarı elde ettik. Çalışmalarımız ve etkinliklerimiz yıl sonuna kadar devam edecektir. Bu çalışmalarımızda bizlere yardımcı olan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Düzenlenen Şiir ve müzik gecesinde; Bir Adın Kalmalı Geriye, Yolculuk, Kum, Armağan, Beni unutma, Üçüncü Şahsın Şiiri, Sürgün Ülkelerden, Türküler Dolusu, Kumsaldaki İzler adlı şiirler; Afettim Seni, Gitme Kal Bu Şehirde, Çaresizim, Neredesin Sen, Samanyolu, Telli Kavak, Telgrafın Tellerine adlı eserler şarkılar eşliğinde dinleyicilere sunuldu. 20 öğrencinin düzenlediği şiir ve müzik gecesinde A.Hamdi Tanpınar, Cahit Külebi, Ü. Yaşar Oğuzcan, Necat Çavuş, Atilla İlhan, Sezai Karakoç, B. Rahmi Eyüboğlu, M. Necati Karaer ve Aydın Gün’ün unutulmaz eserlerine yer verildi.
Programı hazırlayan Türk Dili Edebiyatı öğretmeni Arzu Ayhan ve Müzik Dersi Öğretmeni Melike Adıgüzel öğrencilerle çok keyifli çalışmalar yaptıklarını ve bu keyfin programa yansıdığını söylerlerken, izleyiciler ve öğrenciler geceden memnun ayrıldıklarını dile getirdi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg