Antalya'da lise 1. sınıf öğrencisi M.E., arkadaşlık teklifini kabul etmeyen ilköğretim son sınıf öğrencisi 14 yaşındaki S.Ç.'yi, okul çıkışında 6 yerinden bıçakladı. Yaralı kız hastaneye kaldırıldı, zanlı polis tarafından gözaltına alındı.

Akıllara durgunluk veren olay şöylegelişti: Antalya Aksu Lisesi öğrencisi M. E. (16), Aksu İlköğretim Okulu son sınıf öğrencisi S. Ç.'ye (14) birkaç kez arkadaşlık teklifinde bulundu ancak her defasında reddedildi. Bugün okul çıkışında S.Ç.'nin yanına giden M.E. yine arkadaşlık teklifinde bulundu ancak bir kez daha olumsuz yanıt aldı.

Bunun üzerine yanında taşıdığı bıçağı çeken M.E., çevredeki öğrencilerin korkulu bakışları arasında S.Ç.'ye saldırdı. Boynu ve kollarından 6 bıçak darbesiyle yaralanan kız öğrenci kanlar içinde yere yığıldı, zanlı kaçmaya başladı. Civarda devriye gezen polis ekibi, bıçaklı saldırganı yakalayıp gözaltına aldı. İlk müdahalesi öğretmenler tarafından yapılan S.Ç. ise ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kızın ilk bıçak darbesini boynuna aldığı ve bu sırada elleriyle yüzünü kapadığı, sonraki bıçak darbelerinin ise kolları ve ellerine geldiği belirlendi. Kızın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Sorgulanmak üzere Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen M. E.'nin ilk sözü, "Arkadaşlık isteğimi kabul etmeyince kendimi kaybettim. Durumu nasıl" oldu. Zanlının sorgusu sürüyor.