Altuniş'in ailesi polis merkezinde şikayetten vazgeçti. Müdür Yardımcısı Polat da, dayak atmadığını, kavga eden iki öğrencisini ayırdığını söyledi.

Önceki gün okulda öğretmeni tarafından dövüldüğünü öne süren 11-TM sınıfı öğrencisi Altuniş'in ailesi önce polise haber verdi, ardından Doğu Garajı Sağlık Ocağı'na götürdü. Kafası şişen, boyun ve göğüs kısmında yaralar oluşan Damla Altuniş, tedavisinin ardından ailesiyle birlikte Yenikapı Polis Merkezi'ne geldi. Kız öğrencinin sınıf arkadaşları da olayı doğrularken, polis merkezine şikayet için giden öğrencinin ailesi, okul yönetiminin devreye girmesi üzerine şikayetten vazgeçti.

Yaşanan dayak olayının koridorda 60'a yakın öğrencinin gözü önünde gerçekleştiğini söyleyen Damla Altuniş, arkadaşıyla kavga ettiği gerekçesiyle öğretmenin kendisini kolundan tutup götürdüğü sırada ittirip yumruk attığını, o sırada kafasını duvara çarptığını, gerisini hatırlamadığını söyledi.


ÖĞRENCİLER: MÜDÜR YUMRUK ATTI
Polis merkezine gelen Altuniş'in sınıf arkadaşları da, "Damla ile başka bir sınıftaki Dilek arasında koridorda tartışma çıktı. Çıkan tartışma üzerine koridordaki görevli öğretmen durumu Müdür Yardımcısı Rıfat Polat'a bildirdi. Koridorda iki kız öğrencinin tartışmasına müdahale eden Rıfat Polat, Damla'yı odasına götürürken ittirdi ve yumruk attı” dedi.

Antalya Lisesi Müdür Yardımcısı Rıfat Polat, kız öğrencilerin kendi aralarında saçbaşa kavga ettiklerini ve birbirlerini tırnakladıklarını söyledi. Kavgayı ayırmaya çalıştığını belirten Polat, arbede sırasında öğrencileri sakinleştirmek için müdahale ettiğini kaydetti. Yumruk veya tokat atmasının söz konusu olmadığını belirten Rıfat Bolat, “Öğrenciler ve aileleri de biraraya getirip barıştırdık” diye konuştu.

DHA