Efes Sinemasında gerçekleşen etkinliğe Söke İlçe Kaymakamı İsmail Demirhan, AKP Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğdayeken, Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi"nin eşi Zümrüt Özekmekçi, CHP Kadın Kolları Başkanı Nurten Sukayar, AKP Söke Belediye Başkan Adayı Aliyül Mürteza Güzelyağdöken, öğrenci velileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Söke Anadolu Öğretmen Lisesi"nin 53 öğrenci ile eğitime başladığını bugün mevcudun 251"e ulaştığını söyleyen Okul Müdürü Volkan Şenarslan; okul olarak büyük başarıları hedeflediklerini dile getirdi. Söke Sağlık Meslek Lisesi ile aynı binayı paylaşmalarına ve kısıtlı imkana sahip olmalarına rağmen okullarının Aydın ve Türkiye çapında sesini duyurmaya başladığını ifade eden Okul Müdürü Volkan Şenarslan; daha iyi başarılar kazanmak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Okul öğrencilerinden Şahin Yaldız"ın Türk Halk Müziğinin merhum ustalarından Özay Gönlüm"ün anısına hazırlanan monolog"da canlandırdığı Nine karakteri büyük beğeni topladı. Slayt gösterisi, müzik grubu dinletisi, skeç, halk oyunları gösterisinin yer aldığı etkinlik izleyenlerden tam not aldı.