Küresel ekonomik krizin etkileri 9 günlük uzun Kurban Bayramı tatiline rağmen turizmde büyük oranda hissedilmeye devam ederken, bazı konaklama tesisleri ise alternatif ve uygun bütçeli programlarla tatilcilerin ilgi odağı oldu. Bayramda daha önceden açıklanmasına rağmen yeterli ilgiyi görmediği için sanatçıların bayram konserlerinin kriz yüzünden iptal edilmesine rağmen, Linet"in Kuşadası"ndaki konseri büyük ilgi gördü.
5 yıldızlı Kuşadası Adakule Otel"de bayramın 4. günü sahne alan Linet"e hayranları ve tatilciler yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Linet, tatilcilere bayramın son gecesinde unutamayacakları bir gece yaşattı. Güçlü sesi, yorumu, fiziği ve dekolte elbisesi ile dikkat çeken ünlü şarkıcı, bayramın son gala gecesinde tamamen dolu bir salona şarkı söyledi. Gördüğü ilgiden son derece memnun olan Linet, seslendiği birbirinden güzel ve hareketli şarkılarla gece boyunca tatilcileri yerinde oturtmadı.
Gala gecesinin sonunda bir açıklama yapan Linet, Kuşadası"nda beklemediği bir ilgiyle karşılaştığını belirterek, “Bir çok sanatçı arkadaşımızın konserleri kriz nedeniyle iptal edildiği bir dönemde Kuşadası"nda tatilcilerin konser verdiğim salonu tamamen doldurması beni son derece mutlu etti. 4 günlük bayramı çok güzel bir konser ile kapattık” dedi.