İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde, 9 gün önce gittiği restorandaki oyun parkında, 11 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettikten sonra vatandaşlar tarafından farkedilen ve linç edilmek istenen 41 yaşındaki A.S.'nin aynı gece üç farklı restoranda 3 kız çocuğunu da taciz ettiği ortaya çıktı.

Uluslararası bir firmada üst düzey yöneticilik yapan A.S. hakkında yeni şikayetler nedeniyle ikinci kez yakalama kararı çıktı.

Karşıyaka'da 9 gün önce meydana gelen olayda, deniz kenarındaki restorana gelen A.S., doğrudan restoranın çocuklar için ayırdığı park bölümüne gidip bir süre onları izledi. Ardından da 11 yaşındaki kız çocuğunu birşey vereceği bahanesiyle ağaçların arasına götürdü. Bunu diğer çocukların farketmesi ve ailelerine söylemesi üzerine, tacizci kaçtı. Ancak restoran sahibi Zeyid Uran, otobüs duraklarını dolaştığı sırada farkettiği tacizciyi kovalamaca sonrasında yakaladı. vatandaşların da linç girişiminde bulunduğu A.S., polisler tarafından kurtarılıp gözaltına alındı. Karakoldaki işlemlerin ardından da adliyeye sevk edilen A.S., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YENİ TACİZLERİ ORTAYA ÇIKTI

Uluslararası bir firmada üst düzey yöneticilik yapan A.S.'nin, aynı gece Karşıyaka İlçesi'ndeki üç restoranı dolaştığı ve buralarda kız çocuklarını taciz etmeye çalıştığı ortaya çıktı. A.S.'nin kız çocuklarından birini ise istediğini yapmadığı için yumrukladığı da saptandı. Mağdur kız çocuğunun, bu olayı, pedagog eşliğinde verdiği ifadesinde, anlattığı öğrenildi. Şüpheliyi mağdur çocukların fotoğraf ve görüntülerden teşhis ettiği belirtildi.

Bir süre önce yabancı uyruklu eşinden ayrıldıktan sonra tek başına yaşayan A.S. hakkında yeni şikayetlerin yapılması üzerine, ikinci kez yakalama kararı çıkartıldı.