Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün en büyük kızı Yurdagül Akgün, Erkan Akkoyunlu ile dünya evine girdi.
Büyükçekmece Kaya Ramada Otel'de yapılan düğün töreninde spor ve sanat camiasından politikaya kadar 1500 seçkin davetli katıldı.

Genç çiftin nikahını kıymaya Başkan Akgün'ün gönlü elvermezken, Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci nikah akdini yaptı. Çiftin nikah şahitliklerini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Eski Başbakanı Derviş Eroğlu, Aydın Valisi Mustafa Malay, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, Schalke 04 Futbol Kulübünün onursal Başkanı Gerhard Rehberg yaptılar. Davetliler arasında GS Kulübü Eski Asbaşkanı Ergün Gürsoy, GS Kulübü eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak da vardı.

Lincoln'ün Schalke'den Galatasaray'a gelmesinde büyük yardımları dokunan Rehberg, Brezilyalı oyuncunun bu sezonki başarısında önemli olan etkene dikkat çekti.

"BREZİLYALI OYUNCULARI POF-POFLARSANIZ BAŞARILI OLURLAR"

Lincoln'ün bu sezon olağanüstü futbol oynadığını belirten ve onu izlemekten zevk aldığını söyleyen Rehberg, Türk-Alman dostluğu Federasyonları danışmanı Adem Çukur ile birlikte açıklamalarda bulundu.

Rehberg şöyle konuştu: ""Ben şunu söyleyeyim, biz Schalke'de demek ki Lincoln'ü çok güzel eğitmişiz. Futbol bilgilerinin üzerine bir şeyler daha koymuş. Lincoln de tabi Brezilyalı olduğu için çok özellikleri var bunların. Bunlar sürekli okşanıp, sevilmek ister. Brezilyalı oyuncuları eğer okşayıp severseniz, tabiri caiz ise biraz daha pof-poflarsanız, bunların yapamayacağı iş yoktur futbol adına."

Skibbe de bunu çok iyi başardı sanırım?
"Tabii ki Skibbe'nin rolü var. Çünkü sayın Karl Heinz Feldkamp bir önceki jenerasyondan gelen birisi. Skibbe aynı jenerasyonun hocası, onlar birbiriyle daha iyi anlaşıyorlar ve aynı dili zannediyorum konuştukları içinde Skibbe'nin de Lıncoln'ün üstünde etkisi olduğunu düşünüyorum"

Werder Bremen'den Diego'nun Fenerbahçe'ye gelmesine ihtimal veriyor musunuz?
"Diego bir İspanyol kulübünü tercih edecek. Eğer gitmek isterse İspanya'ya gideceğini düşünüyorum. Yaşı da daha çok genç, 22-23 yaşında."

Schalke'de yetişen ve W.Bremen'de de yıldızı parlayan Mesut Özil hakkında neler söylemek istersiniz?
"Mesut, Schalke'de hep kalmak istedi. Ama tabii ki Mesut'un menajeri ve babası Schalke ile anlaşamadılar. Biz onunla hep anlaşmak istedik. Mesut harika bir futbolcu, İnsan olarak da çok beyfendi bir genç. Eger Diego bir gün Bremen'den gidecekse; ki gider, yerini dolduracak tek futbolcu Mesut'tur"