Korkmaz: Lincoln'ü Hamburg'a sakladım

Hamburg maçında Bülent Korkmaz'a gösterdiği tepki nedeniyle bu maçta yedek oturduğu düşünülen Lincoln'ün, yine rövanş maçı için saklandığı söylendi. Korkmaz, Harry Kewell gibi Lincoln'ü de Hamburg maçına sakladığı için yedek oturttuğunu söyledi.

Korkmaz sözlerini şöyle sürdürdü: "Trabzonspor'dan çok güzel 2 gol yedik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Perşembe ve Pazar maç oynadılar. Galip gelmek isterdik ama olmadı. Milan Baros'a faul yapıldı ve o fauller de verilmedi. Kart görmesin diye biz de Yaser'i aldık ama bu sefer de Yaser kart gördü. Lincoln'ü Perşembe'ye saklıyordum, çok ekstra bir durum olmadıkça oyuna almayacaktım. Perşembe günü oynayacak."

ERSUN YANAL'DAN 61. DAKİKA SİTEMİ

Ersun Yanal maç sonrasında yaptığı açıklamalarda 61. dakikada oyunun durmasının takımın konsantresini bozduğunu söyledi.

Ersun Yanal maç sonrası şunları söyledi: "Maça iyi bir golle başladık. Alanzinho'nun gol atması gayet iyi oldu. Oyanadığımız futbolun karşılığını alamadık. Galatasaray çok iyi mücadele etti. Savunmaları çok iyi idi. 61. dakikada çok iyi bit tempo yakalamıştık ama oyunun durması konsantremizi bozdu. Maçalara daha iyi hazırlanmamız lazım. Biz bu yarıştan hiç biz zaman çekilmeyiz"dedi.