SÜPER Lig"in 10. haftasına kadar birbirinden güçlü rakiplerle karşılaşan ve Bursaspor karşılaşmasından sonra fikstür avantajını eline geçiren F.Bahçe"de teknik direktör Aykut Kocaman liderlik için reçeteyi yazdı. Ligin orta ve alt sıra takımlarıyla yapılacak 7 karşılaşmadan 21 puan çıkartıp, hedeflerinin 39 puanla devre arasına girmek olduğunu belirten genç teknik adam, öğrencileriyle yaptığı toplantıda şöyle konuştu:

“DEVRE arasına kadar 7"de 7 yapmak zorundayız. Bu uzun maratonda rakiplerimiz muhakkak puan kaybedecek. Çünkü onların birbirleriyle yapacağı karşılaşmalar var. Sezon başı hazırlık kampımızın ne kadar sorunlu geçtiğini biliyoruz. Çok sayıda eksik oyuncumuz vardı. Ancak devre arası yapacağımız kampla birlikte tam takım olarak sakatlarımızın da düzeleceğini hesaba katarak beklenen F.Bahçe performansını göstereceğiz.”

Niang için geri sayım

G.SARAY derbisinde kaburgasından sakatlanan ve Bursa maçında oynayamayan Niang için seferberlik ilan edildi. Durumunun beklenenden ciddi olduğu açıklanan golcü yıldız düz koşulara başlarken, haftaya oynanacak Eskişehir karşılaşmasında Dia"yla birlikte forma giyme ihtimalinin olduğu öğrenildi.

Herkes izinli o maçta

ESKİŞEHİR maçının hazırlıklarına önceki gün yaptığı idmanla başlayan F.Bahçe"de futbolcular dünü izinli olarak geçirdi. Sarı-lacivertlilerde Cristian izin gününde Bolu-Orduspor maçını izledi