Aragones, zirveye yükselme şansını kaybettiklerini söyledi, “Kazansaydık bu gece lider olarak uyuyacaktık ama başaramadık” diye konuştu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, skordan memnun olmadığını belirtti, rakibin kendilerinden daha fazla koştuğunu söyledi.
Elindeki en iyi kadroyu kurmaya çalıştığını belirten Aragones, “Topu tutamadık, rakibimizin geliştirdiği ataklarda iyi savunamadık. Bulduğumuz pozisyonlar da vardı. Ama kazanmak için yeterli performansa ulaşamadık” diye konuştu.
Colin Kazım"ı daha iyi gördüğü için tercih ettiğini söyleyen sarı-lacivertlilerin teknik patronu, “Kazım"ın tribünlerden tepki görmesi normaldir. İyi oynadığı zaman da taraftar gerekli desteği vermiştir. Onlar her zaman haklıdır. Saygı duymak gerekiyor” ifadesini kullandı. Emre"nin iyi oynadığı maçlar bulunduğunu ancak puan kaybının onun yokluğuna bağlanmaması gerektiğini vurgulayan Luis Aragones, “Emre"siz oynamaya alışmak gerek” dedi.
Liderlik şansını kaybettiklerini ifade eden Fenerbahçe"nin hocası, sözlerini şöyle tamamladı:
“Kazansaydık bu gece lider olarak uyuyacaktık ama maalesef başaramadık. Fırsat teptiğimiz gerçek, ama lig uzun maraton. Bunu göreceğiz. Futbol tek başına oynanmıyor. Karşınızda bir rakip var. Onlar da savaşıyor ve mücadele ediyor. Fenerbahçe"nin istikrarsız bir takım olup olmadığını Mayıs"ta göreceğiz.”

MİLLİYET