Ortaköylüoğlu, ligde iki haftadır lider olmanın mutluluğunu yaşadıklarını, bu mutluluğu devre arasına taşımak istediklerini ifade etti.

Kayserispor camiası olarak başarılı bir süreçten geçtiklerini ve işlerini ciddiye aldıklarını vurgulayan Ortaköylüoğlu, her maça aynı ciddiyetle hazırlandıklarını ve Antalyaspor maçına da aynı ciddiyet ile çıkacaklarını kaydetti.


Antalyaspor'dan da 3 puan alarak devre arasına lider girmek istediklerini dile getiren Ortaköylüoğlu, şunları söyledi:

'Lig uzun soluklu bir maraton. Şu an ligde iyi konumdayız. Ancak, henüz hedefimize ulaşmış değiliz. Bu maratonda inişler çıkışlar yaşanabilir. Bu maratonun sonunda iyi yerlerde olmak istiyoruz. Bunun için çalışıyor ve gayret gösteriyoruz. Yakaladığımız başarı tesadüf değil. Bu başarımızı sürdürmek istiyoruz. Başarılar uzun vadeli olursa anlam kazanıyor. Taraftarımızın desteği ile bu başarımızı devre arasına kadar taşımak ve ikinci yarıda sürdürmeyi amaçlıyoruz. Şu an ilk hedefimiz devre arasına lider girebilmek. Ligin ikinci yarısında da bu başarımızı sürdürmek için çalışacağız.'


Taraftar desteğinin kendileri açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Ortaköylüoğlu, taraftarların stadı doldurmaları için Antalyaspor maçında bilet fiyatlarını mümkün olduğu kadar düşük tuttuklarını bildirdi.

Takımın başarısının sürmesi için tüm şehrin takıma sahip çıkması gerektiğini anlatan Ortaköylüoğlu, taraftarlardan da Kadir Has Stadı'nın tamamen doldurmalarını ve maç boyunca centilmence takıma destek olmalarını istedi./yeni şafak