AYDINPOST / Murat Uçkaç - Aynı üniversitelerde olduğu gibi öğrenci kulüplerinin bulunduğu dershanede bu yıl 5.’si düzenlenen Futbol Turnuvası dün akşam gerçekleştirilen final müsabakaları ile sona erdi. 

Turnuvadan fotoğraflar için tıklayın...

16 takımın 4’erli gruplar halinde mücadele ettiği turnuvada KPSS BESYO öğrencilerinin oluşturduğu Yeniçeriler Şampiyon olurken, Açıköğretim Öğrencilerinin oluşturduğu İnanmışlar grubu 2., Avare takımı da 3. oldu. Yarı final müsabakalarında penaltı atışlarında rakibine yenilen Liderspor ise 4. oldu. 
Aydın BGS Halı Saha tesislerinde oynana maçların final müsabakalrı oldukça çekişmeli geçerken, final maçını Yargı Yayınevi Teklider Eğitim Kurumları Türkiye Koordinatörü Engin Polat, Lider Dershaneleri Müdürü Mustafa Gümüş ve Müdür Yardımcıları Güven Göllüoğlu, Uğur Demirci, Sevil Demirkıran, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci izledi. 
Çekişmeli geçen maçların ardından düzenlenen kupa töreninde ilk üçe giren takımların oyuncularına madalya, takımlara da kupaları verildi. 

“DERSHANE DEĞİL OKUL MANTIĞI İLE ÇALIŞIYORUZ”
Türkiye’de derhaneciliğe farklı bir bakış açısı getirmeye çalıştıklarını belirten Yargı Yayınevi ve Teklider Eğitim Kurumları Türkiye Koordinatörü Engin Polat, “Maalesef ülkemizde dershane denince birçok kişinin aklına sadece bilmediği konuları para karşılığı öğreten işletmeler akla gelmektedir. Biz kurum olarak bu anlayışa karşıyız. Gençlerimize hayata hazırlamaya çalıştığımız gibi, Lider Dershaneleri sadece öğretim kurumu değil eğitimin yanında öğretimi hedef alan bir kurumdur. Bu nedenle sosyal faaliyetlere büyük önem veriyoruz. Bu yıl 5.’sini düzenlediğimiz futbol turnuvaları çok güzel geçti. Bu organizasyonu yapan öğretmenlerimizden katılım gösteren öğrencilerimize kadar herkese teşekkür ediyorum. Sonuçta her yarışmanın birincileri olacaktır. Dereceye giren takımlarımızı da kutluyorum” dedi. 
Şenlik havasında geçen müsabakalar kupa töreni ve kokteylle son buldu.