2011-2012 Eğitim-Öğretim sürecinin başarı ile tamamlayan öğrencilerine jest yapan Lider Eğitim Kurumları, öğretmen ve öğrencileri ile Muğla’nın Bozüyük Beldesi’nde bulunan Pınarbaşı tesislerinde eğlendiler.
Köy sofrasında nostaljik bir ortamda güne başlayan öğrenciler, öğretmenler ve idareciler gün boyu düzenlenen çeşitli aktivitelerle eğlenceli bir gün yaşayıp koskoca yılın yorgunluğunu atmaya çalıştılar. Kurum olarak eğitim ve öğretimin yanında sosyal aktivitelere de büyük önem verdiklerini belirten Lider Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Koordinatörü Uğur Demirci, “Lider Dershaneleri olarak büyük bir aileyi temsil ediyoruz. Zorlu ancak başarılı bir yılı geride bıraktık. Öğretmen ve öğrencilerimizin yoğun gayretleri ile elde ettiğimiz başarıyı her yıl olduğu gibi bu yıl da kutladık. Gezi programı kapsamında sabah saatlerinde yaptığımız nostaljik kahvaltının ardından meşhur ‘Ormancı Türküsü’nün yaşandığı yerdeki Belen Kahvesi’ne gittik. Güzel bir gezi oldu, öğrencilerimiz yılın yorgunluğunu attı” dedi.
Açık öğretimde okumalarına rağmen Lider Dershanelerinin bu jesti sayesinde örgün eğitimde okuyan arkadaşları kadar, unutulmayacak güzel öğrencilik günleri yaşadıklarını belirten dershane öğrencileri, “Dershanemiz ve dershane idaresinin uyguladığı programlar sayesinde hem çalışıyor hem de güzel bir okul hayatı yaşama fırsatı buluyoruz. Bu jestinden dolayı bize göre okuldan daha ileri olan dershane idarecilerine teşekkür ediyoruz” diye konuşturlar.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png