LG Electronics, Kore savaşında yer alarak büyük fedakârlık gösteren Kore gazilerine duyulan minneti dile getirmek ve gösterdikleri kahramanlıklardan ötürü bir kez daha teşekkür etmek adına Kore Gazilerini düzenlediği iftar yemeğinde ağırladı.

Ritz Carlton Otel"de düzenlenen ve 45 Kore Gazisi"nin katıldığı iftar yemeğinde bir konuşma yapan LG Electronics Türkiye Başkanı Christopher Kim; “Türk milletinin Koreli kardeşleri için yaptığı fedakârlığı bir kez daha hatırlamak ve hatırlatmak, iki kardeş ülkenin vefa ve dayanışmasının tüm dünyaya örnek olması temennisini dile getirmek amacıyla Kore Gazileriyle bir araya gelmek istedik. Kore Halkı, Türk Milletinin fedakârlıklarını her zaman hatırlayacak” açıklamasını yaptı.

Türkiye"nin yıllar önce Korelilere verdiği desteğin her iki milletin de tarihine altın harflerle kazındığnı ve gazilerin dünya barışına hizmet eden kahramanlıklarının sonsuza dek unutulmayacağını belirten Kim; “Tarihi geçmişimiz dostluk, kardeşlik ve birlikteliğin en güzel simgesidir. Kore kökenli bir şirket olarak, geçmişte dünya barışı için birlikte kalp kalbe ve omuz omuza mücadele verdiğimiz Türk milletine hizmet vermekten büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.  HÜRRİYET