Modellik yapan Türkiye Güzeli Melisa Aslı Pamuk (21) “ÇOK ÖNEMLİ” başlığıyla BİMER’e gönderdiği maille E.A. adlı lezbiyen bir kadın tarafından tehdit edildiğini söyledi. Mailinde Hollanda doğumlu olduğunu, 3 yıldır Türkiye’de yaşadığını belirterek yaşadıklarını şöyle anlattı:

- İstanbul’a yerleştikten sonra E.A isimli genç bir kadınla tanıştım. Bir süre sonra E.A. bana aşık olduğunu söyledi. Şoke oldum ve onunla arkadaşlığımı hemen bitirdim.

- Bunun üzerine tavırları değişti. Beni tehdit etmeye başladı. Yüzüme kezzap atacağını, peşime mafyayı takacağını, beni öldürteceğini söyledi.

- 2011 yılında Türkiye Güzeli seçildikten sonra olaylar daha kötü olmaya başladı. Gece yarıları arabasıyla kapımın önüne gelerek müziğin sesini sonuna kadar açıp beni rahatsız etmeye başladı. Polise şikayet ettim. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

- Bu olaydan sonra yüzüme kezzap atacağı tehditlerini sürdürdü. Bana attığı tehdit mesajlarını, twitter’dan yaptığı tehdit çekilen video görüntülerini savcılığa teslim ettim.

- Bunun üzerine hakkında dava açıldı. Fakat bu süreçte kimse benimle ilgilenmeyince ve korunmayınca davadan çekilmek zorunda kaldım.
- E.A. Hollanda’da yaşayan ailemi de tehdit etmeye başladı. Ben hiçbir şey yapamıyorum çünkü adalet bana yardımcı olmuyor. Bir yargıç bana yardım edemeyecek mi o kadar çok haklı yönüm ve kanıtlarım varken? Ben yardım istiyorum artık. Hakkımı savunmak istiyorum. Korunmak istiyorum. Bu tür insanlar hak ettiklere yere girsin ve ceza alsın. Ben ölüm korkusuyla dışarı çıkmak istemiyorum.

1 YIL HAPSİ İSTENİYOR
Melise Aslı Pamuk’un şikayeti üzerine 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan E.A. ise “Bir arkadaşımı o gece evine bıraktım. Bu sırada Melisa Aslı Pamuk, evine yakın olduğum için kendisiyle ilgili olduğunu düşünerek polise haber vermiş. Suçlamayı kabul etmiyorum” dedi.