Leyla-Mecnun aşkında kaldım; hâlâ sadakat arıyorum
Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz ay çıkardığı 'Aşk İnsanı Değiştirir' adlı albümünün ikinci klibini 'Ben Bir Karar Verdim' şarkısına çekti. Etiler'deki El Torito adlı mekanda gerçekleşen çekimlerde Tilbe'nin yeni imajı dikkat çekti.

Satışlar çok iyi
Ünlüsanatçı, albümünün ilk klibi olan 'Anma Arkadaş'ta siyah olan saçlarını, yeni klibi için bakır kızılına boyattı. Her klipte farklı bir imaja bürüneceğini vurguluyan Tilbe, albüm satışlarından da çok memnun olduğunu söyledi. Beş ay önce İbrahim Tatlıses'in programını terk ederek Tatlıses'le arası bozulan ve o dönem tehdit edildiğini açıklayan Tilbe, konuyla ilgili konuşmaktan kaçınırken, "Benim rızkımı Allah veriyor. Kimseyle bir sorunum yok" dedi. Michael Jackson'ın ölümüne çok üzüldüğünü belirten Tilbe, aşk hayatı ve sanat dünyası hakkında da önemli açıklamalar yaptı:

Hayallerimde o kadar çok sevgili var ki, şaşırıyorum hangisini bulacağımı. Aşka davetim yok ama aşk konusunda isteksiz de değilim. İnsan ne zaman aşık olacağını bilemiyor ki...

Kolay biri değilim. Karşı tarafın beni aşka ikna etmesi lazım. Güvensizim ve aşk konusunda biraz ilkelim. Leylalar'da Mecnunlar'da kaldım ben; sadakate inanıyorum. Ama benim gibi düşünen yok. Bu nedenle sanat dünyasından da kimseyle anlaşamam.

Kızım Sezen'in mutlu bir evliliği var, henüz çocuk düşünmüyor. Ben de zaten kendimi anneanne olmak için hazır hissetmiyorum.

Sibel Can ve Yalın'ı çok beğeniyorum!
Albümümde en genci 20 yıllık olan 18 şarkıya yer verdim. Bazıları 50 senelik. Taş plaklardan çıkardık.

Bu aralar en çok kendi albümümü dinliyorum. Ama herkes emek veriyor, Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Son günlerde Sibel Can'ı dinledim, hoşuma gitti. Yeni nesilden ise Yalın'ı beğeniyorum.

Kimse kimsenin yerini dolduramaz herkesten bir tane var. Veliaht tartışmaları çok gereksiz