Podolski'nin büyük olasılıkla Çin'e gideceğini belirten Nazifoğlu, Rodrigues ve Hugo transferleri için umutlu konuştu. Hakemler hakkındaki sözleri nedeniyle PFDK'den aldığı cezaları hatırlatan Nazifoğlu, "Şanlıurfalı futbolcu sert faul yaptı diye 3 maç ceza aldı, ben hakemler hakkında konuştum diye 13 maç ceza aldım. Bu bir skandaldır" dedi.

Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Antalya kampında basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerin sorularını yanıtladı. 
Lukas Podolski'nin büyük olasılıkla Çin'e transfer olacağını söyleyen Nazifoğlu, "Podolski konusunda önümüzdeki günlerde önemli gelişmeler olabilir. Büyük ihtimalle Çin'e gidecek. Çin'de transfer döneminin bitmesine uzun bir süre var ancak bizde transfer tahtası kapandıktan sonra onu göndermeyiz" dedi.

"RODRIGUES'İN BUGÜN AÇIKLANMASINI BEKLİYORUZ"
Vitor Hugo ve Garry Rodrigues ile yürütülen transfer görüşmeleri hakkında bilgi veren Nazifoğlu, şunları söyledi:

"İki transfer Konyaspor maçına yetişecek. Vitor Hugo'nun olma ihtimali var. Alternatif birkaç stoper var. Hepsi yabancı. Hugo gelmeyi çok istiyor. Terör olaylarından etkilenmiyor. Bu, bizim için bir avantaj. Garry Rodrigues'i ise izleme ekibimiz buldu. Sonra hocamız da beğendi. Ben de kendisini izledim. Sağ ayaklı bir futbolcu. Kampa yetişmesini bekliyorduk ama son anda gerçekleşmedi. En uygun şekilde almaya çalışıyoruz. PAOK herhalde bitti. Bugün açıklanmasını bekliyoruz."

Fatih Terim'in yeniden takımın başına geçeceği iddialarının doğru olmadığını ifade eden Nazifoğlu, "Fatih Terim ile görüşmedik. Sezon sonuna kadar ne olursa olsun Riekerink ile devam edeceğiz ve gelecek sezon konusunda da mayıs ayında karar vereceğiz" diye konuştu.
Takımdan gönderilmesi gündeme gelen Chedjou'nun ciddiyetsiz davrandığını savunan Levent Nazifoğlu, sözleşmesini uzatmak istedikleri Bruma için, "Kendisiyle 2 saatkonuştuk. Burada kalmak istiyor. Sadece ücretinin yükseltilmesini talep ediyor" dedi.

"DROGBA VE ETO'O İLE İLGİLENMİYORUZ"
Levent Nazifoğlu, Didier Drogba'yı, yaşından dolayı transfer etmeyi düşünmediklerini belirtirken, Beşiktaş ve Medipol Başakşehir'in ilgilendiği Samuel Eto'o'nun da gündemlerinde olmadığını açıkladı.

"SIGTHORSSON GİDERKEN ADAMLIK YAPTI"
Nazifoğlu, takımdan ayrılan Sigthorson ve sakatlanan Cavanda ile ilgili olarak şunları söyledi:
"Sigthorsson bize hayal kırıklığı yarattı. Ama giderken adamlık yaptı. Kimsenin yapmayacağı bir şeyi yapıp, 800 bin Euro bıraktı. Luis Cavanda'nın sezona iyi başlayamayacağını az çok tahmin ediyorduk. Ben çok şaşırmadım. Çünkü eski takımında 6 ay kadro dışı kalmıştı, Riekerink çok istediği için aldık."

"CEZA ALIR MIYIM DİYE KORKMUYORUM"
Bazı sivri sözleri nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan ceza aldığını hatırlatan Nazifoğlu, "Ceza alır mıyım endişesi taşımışorum. Galatasaray'ın haklarını çekinmeden konuşurum. Şanlurfa'da sert bir faul yapan futbolcu 3 maç ceza aldı, ben hakemler hakkında konuştum diye 13 maç ceza aldım. Bu bir skandaldır. Tüm ülke konuştu hakemler hakkında, Galatasaray yöneticisi mi konuşmayacak! Fenerbahçeli yöneticiler de birçok soru sordular. Federasyonun da onları cevaplaması lazım. Ben de merak ediyorum. " dedi.

"AHMET ÇALIK TRANSFERİ KAPANMADI"
Gençlerbirliği'nden Ahmet Çalık'ın transferinden tamamen vazgeçmediklerini belirten Nazifoğlu, "Ahmet Çalık konusu kapanmadı. Ona 2 milyon Euro teklif yaptık. Top Gençlerbirliği'nde. Onlar da biraz indiler. Belki arada buluşuruz. Ahmet çalık dışında yerli alternatifimiz yok. Çalık bir yerde çok iyi olacak" dedi.

Levent Nazioğlu, Tuzlaspor maçında kırmızı kart gördüğü için kadro dışı kalan Yasin Öztekin durumunun ne olacağı sorusunu da şöyle yanıtladı:

"Yasin'e kapılar kapanmadı. Zaten onun cezası süreli bir ceza. Döndükten sonra bakacağız. Onun söylediği, onu çok tahrik etmişler kendini tutamamış." 

"MUSLERA'YA 4 PARMAKLI ELDİVEN YAPTIRILIYOR"
Kaleciler Muslera, Cenk ve Eray'ın peş peşe sakatlanmaları ile ilgili soruyu yanıtlayan Nazifloğlu, "Sakatlarımız var ancak hepsi Konya maçına yetişiyorlar. Onun için bir handikapımız yok. Kalecilerin normal antrenmanlarını yapıyoruz. Cenk ve Muslera yetişecek. Konya maçında olacaklar. Muslera'ya özel eldiven yapıyorlar. İki parmağı içine alacak şekilde 4 parmaklı olacak" diye konuştu.