Konser vermek üzere Kuşadası ilçesine gelen ünlü rock müziği sanatçısı Haluk Levent'in karakola gitmesi, yanlış anlaşıldı. Tehdit edildiği için karakola sığındığı öne sürülen ünlü şarkıcı, iddiayı yalanladı.


Edinilen bilgiye göre, Madımak Oteli'ndeki yangında hayatını kaybedenleri anmak için düzenlenen “Sivas Akıllarda, Unutmadık“ konulu etkinliğe katılmak üzere Kuşadası’na gelen Haluk Levent, 5 yıldızlı bir otele yerleşip, konser saatini beklemeye başladı. Burada, ticari ilişkilerinden dolayı bir grup ile tartıştığı iddia edilen ünlü şarkıcının, konsere 1 saat kalan Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Merkez Polis Karakolu’na sığındığı ve tehdit edildiği gerekçesiyle polisten yardım istediği öne sürüldü.

"YANLIŞ ANLAŞILDIM"

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ve karakola sığındığı iddiasını yalanlayan Haluk Levent, konserleri nedeniyle bulunduğu yerlerdeki karakol ya da polis merkezini ziyaret ettiğini, Kuşadası’ndaki konser öncesi karakola gidişinin de rutin bir ziyaret olduğunu söyledi. Alacaklıların konakladığı otele gelmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyleyen Levent, "Sosyal paylaşım sitemden bu konuya meydan okurcasına nerede olduğumu hep açıklıyorum. Birazdan da Kuşadası sahilinde tek başıma dolaşacağım. Burada da çekip paylaştığım fotoğraflarla ne alacaklıların ne de başka birinin peşimde olmadığını göstereceğim. Benim bir kariyerim var. Bu tür haberler bizi ve bizi sevenlerimi üzüyor" diye konuştu.