Edinilen bilgiye göre, dün geceki konserinin ardından geceyi Aydın'da geçiren Haluk Levent, sabah saatlerinde karayolu ile İzmir istikametine doğru giderken, kendisini tehdit eden bir grubun başka bir araçla kendisini takip ettiğini görünce güvenlik güçlerini arayıp en yakın karakola sığınmak üzere yola devem etti. Bu sırada araç ünlü sanatçı Haluk Levent'i sürekli sıkıştırmaya başladı. Hızını artıran Haluk Levent, daha sonra Sultanhisar Atça beldesi yakınlarında trafik kontrolü yapan polis
ekiplerini görünce hemen trafik polislerine sığınıp yardım istedi. Haluk Levent'ten kendisini takip eden aracın özelliklerini alan polis durumu jandarmaya da bildirerek bahse konu aracın yakalanması için çalışma başlattı.

Olayın jandarma bölgesinde meydana gelmesi nedeniyle Haluk Levent mağdur olarak jandarmaya ifade verdi. Bu arada, Haluk Levent'i takip ederken ünlü sanatçının telefonla konuşmasından şüphelenerek takibi bırakan kişilerin de arandığı bildirildi.

Bu arada, Haluk Levent durumu dün gece kendisinin korumalığını yapan MRC güvenlik şirketi yetkililerine de bildirdi. Güvenlik şirketi yetkilileri Haluk Levent ile görüşüp tehdit eden aracın plakasını araştırdı. Siyah renkli aracın Kuşadası'na kayıtlı olduğu ve üzerinde iki ayrı yerden icralık olduğu öğrenildi.