Güzelhisar Mahallesi'nin sorunlarına göreve geldiğinde kısa süre içinde çözüm bulacaklarını vadeden Ancın, "Özellikle Aykonuttan tutun da pek çok konuda çözümler Ak Parti'nin belediyeciliği sayesinde sizlerle buluşacak. Ekibimiz ve belediye meclis üyesi kadromuza güvenin. Güvenin ki bize yetki vererek başarılı bir dönem geçirebilmemize imkan sağlayın" dedi.
Mahalle sakinlerinin sorularına da yanıt veren AK Parti adayı Mustafa Ancın, "Aydın yeterince zaman kaybetti. Kötü yönetimler ve idareciler bunun sebebidir. Artık buna dur demenizin zamanı geldi ve geçmekte. Bu durumda yapılacak en doğru şey iktidar gücünü elinde tutan partiye oyunuzu vererek hizmetlerin fazlalığının devamını sağlamaktır. Yarınlarınızı düşünerek sandık başında oy kullanmanızı istiyorum" dedi.
Aydın Belediyesi'nin borç içinde yüzdüğünü vurgulayan Ancın, "Belediye bugün borcunu ödeyemez hale gelmiş. Çünkü yönetim kötü. Hak ve adalet kavramları neler bilen yok. İş sadece çöpü kiri toplamaktan ibaret değil ki. İnsanlar aç, insanlar mutsuz, insanlar isyanda. Ama sen ne yapıyorsun? Asıl üretmen gereken hizmet yerine teleferik yapacağım diye, üst geçit yapacağım diye uğraş veriyorsun. Borç içindeki belediyenin bu durumuna çare araması gerekenler halen daha lale devri uygulamalarıyla dikkat çekmeye çalışıyorlar" diye konuştu.