Bir süredir Türkiye’de çeşitli konserlere çıkan Latin Salsa Big Band Orkestrası La Descarga, bu kez de Novada Outlet Söke’de Latin müzikleriyle misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı. Novada Outlet Söke misafirlerinin yoğun ilgi gösterdiği konser, dansçıların kıvrak danslarıyla renklendi.

Grubun kurucularından uluslararası tumba sanatçısı Luis Ernesto Gomez ile eşi Gülseren Yıldırım Gomez’in büyük beğeni toplayan sahne performansı görülmeye değerdi.

Gülseren Gomez, eşi ile besteledikleri parçaların yanı sıra Paris’ten Bogota’ya, Portekiz’den Hindistan’a, Türkiye’den Amerika’ya en sevilen dünya müziklerinin Latin yorumlarını seslendirdi. Konser sonunda gerek dansları, gerekse güzel sesiyle gecede kendilerini yalnız bırakmayan eşine teşekkürlerini sunan Luis Ernesto Gomez, yakında anne olacak eşinin kendisi için en güzel kadın olduğunu ifade etti.

Paris’te yıllarca Arturo Sandoval, Danny Brillant, Yuri Buenaventura gibi ünlü Latin sanatçılarıyla çalmış 28 senedir sahnede olan Luis Ernesto Gomez ile 20 yıldır çok dilde şarkı söyleyen özel bir ses sanatçısı, perküsyoncu ve dansçı Gülseren Gomez çiftinin bugüne kadar Türkiye, Fransa ve Avrupa’da yayınlanmış 11 adet CD çalışması bulunuyor.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png