Grammy ödüllü şarkıcı Kylie Minogue ve moda efsanesi Dolce&Gabbana dünyadaki tüm tasarımcılar için bir yarışma düzenliyor.

Ankara - ''Kylie için tişört dizayn et'' adı verilen yarışmada seçilen tasarım, sanatçının fotoğraf çekimlerinde kullanılacak ve imzalanarak tanıtılacak. Yarışmaya profesyonel ya da amatör tüm grafik tasarımcılar, çizimciler ve moda tasarımcıları katılabilecek.

İlgilenenler 11 Mayısa kadar Türkçe dil desteği mevcut olan ''Talenthouse'' internet sitesinden yarışmaya başvurabilecek.

Talenthouse adında Silikon Vadisi merkezli uluslararası bir sanatçı platformunda pazarlama direktörü olarak çalışan Burcu Çetin, ünlü şarkıcı Kylie Minogue ve Dolce&Gabbana'nın tüm tasarımcılara yönelik uluslararası katılımlı bir yarışma organize ettiğini söyledi.

Tasarımcıların dünya çapında ün kazanmalarına fırsat sağlayacak yarışmaya son başvuru tarihinin 11 Mayıs olduğunu belirten Çetin, seçilen tasarımın sanatçının fotoğraf çekimlerin de kullanılacağını, bunun yanı sıra web sitelerinde imzalanarak tanıtımının yapılacağını bildirdi.

Profesyonel ya da amatör tüm grafik tasarımcılar, çizimciler ve moda tasarımcılarının yarışmaya katılabileceğini kaydeden Çetin, ''Kazanan tasarımcıyı Kylie Minogue, Domenico Dolce ve Stefano Gabbana seçecek. Öncelikle en yüksek oyu olan 50 tasarımı inceledikten sonra aradıkları tişörtü burada bulamazlarsa tüm başvurulara bakarak kazananı seçebilirler. Tasarımınız için Kylie'nın Aphrodite–Les Folies turundan ve Dolce&Gabbana tarafından dizayn edilen gardrobundan ilham alabilirsiniz'' dedi.

Yarışmanın uluslararası katılımlı olacağını ve oylamanın internet üzerinden yapılacağını ifade eden Çetin, şu bilgileri verdi:

''Katılmak isteyenler 11 Mayıs'a kadar Talenthouse internet sitesinden (http://www.talenthouse.com ) yarışmaya başvurabilirler. Sitenin Türkçe dil desteği de mevcut.

'Başla' düğmesini tıklayarak tasarımınızı JPEG formatında gönderebilirsiniz. Tasarım eklenecek şablona uygun olmalıdır. Oylama 12 Mayıs'ta başlayacak, 17 Mayıs'ta sonlanacak. Kazanan ise 18 Mayıs'ta açıklanacak.''

Kylie Minogue

Küresel bir pop ikonu, söz yazarı ve aktris olan Kylie ilk albümüyle İngiltere listelerinde ilk sıraya çıktı ve iki yıl içerisinde ilk 13 şarkısı İngiltere'nin top 10'unda yer aldı.

Sanatçı, tüm dünya da 60 milyondan fazla satış yaparak dünya çapında rekor elde etti. Bunun yanı sıra Brit Ödülleri ve Grammy Ödülü de dahil olmak üzere önemli müzik ödülleri aldı. 1998 yılında Britanya İmparatorluğu (OBE) tarafından kendisine nişan ödülü takdim edildi.