Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde PKK'lı töristlerce düzenlenen hain saldırıda şehit olan 27 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Özgür Küçük'ün, İzmir'in Kiraz ilçesindeki baba evine ateş düştü. Kiraz'ın Hisar Köyü'ndeki yaşayan ve çiftçilik yapan baba İbrahim Küçük ve anne Emine Küçük'e, oğullarının şehit olduğu haberini sabah saatlerinde askeri yetkililer verdi. Acı haberi alan şehidin anne ve babası gözyaşlarına boğuldu.
 
KUZUMU KÖPEKLER YEDİ
 
Şehit Uzman Çavuş Küçük'ün evine Türk bayrağı asıldı. Acı haberi duyan yakınları ve komşuları da şehidin evine akın etti. Ailenin dört çocuğundan en küçüğü olan Küçük'ün 3 yıldır uzman çavuş olarak görev yaptığı belirtildi. Bolu Komando Tugay Komutanlığı'na bağlı görev yapan ve kaydırma birlik olarak gittiği Şırnak'ta şehit olan Özgür Küçük'ün annesi Emine Küçük'ün feryatları yürekledi dağladı. En küçük oğlu olan Özgür Küçük'le en son bayram günü görüştüğünü anlatan acılı anne Emine Küçük, "Haziran'da izine geldi, çocuğumla bir daha görüşemedik. Kuzumu köpekler yedi. Bunu yapanlar Allah'larından bulsunlar, oğlumdan beter olsunlar." diye konuştu.
 
 
EVLENDİREMEDİM
İkisi kız olan üç çocuğunu evlendirip yuva sahibi yaptığını da ifade eden anne Küçük, "Evlendiremedim çocuğumu, bekar gitti." diyerek gözyaşı döktü. Oğluyla en son 1,5 ay önce görüştüğünü, telefonla son görüştüğünde ise izine gelmek istediğini söylediğini anlatan 65 yaşındaki baba İbrahim Küçük, "Oğlum askerliğini bitirdikten sonra uzman çavuş oldu. Dördüncü senesine giriyordu." dedi. İki gündür içinde sıkıntı olduğunu da ifade eden baba Küçük, ardından da acı haberi aldığını belirtti. Şehidin ablası da, "Hepimizin yuvası var dedim, benim kardeşimin de olsun. İçim yanıyor." diyerek ağıt yaktı.
 
 
YARIN TOPRAĞA VERİLECEK 
 
 
Sağlık görevlileri, şehidin evinin önünde bekleyerek fenalaşan acılı aileye müdahale etti. Şehit Uzman Çavuş Küçük'ün cenazesinin bu akşam İzmir'e getirileceği, yarın Kiraz Yeni Mahalle Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Hisar Köyü Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.