’Kuzeyin Oğlu’ olarak tanınan Volkan Konak, Bodrum’da konser verirken, izleyicilerle sohbet etti, espri yaptı.

Konak, konserine başlarken, erkek izleyicilere şaka yolu sataştı. Konak, erkek izleyicilerden yanlarında oturan kadınlara "Sevgilim, bahar ve yaz kokusu geldi burnuma. Bir dilim kavun gibi mis gibi kokuyor dünya. Yanımdasın ya şu an dünya bir kavun gibi mis gibi kokuyor" cümlesini söylemelerini isterken, esprili dille "Deyiverin bunu. Animasyon yapın siz de. Oturmayın öküz gibi" dedi.

KIZI ŞİMAL GÖRÜNTÜLENDİ

Volkan Konak, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde vereceği konsere, Kale Caddesi’nden bugüne kadar görüntülenmeyen 13 yaşındaki kızı Şimal ile elele yürüyerek ve hayranları ile birlikte geldi. Hayranları Konak ile fotoğraf çektirmek ve imza almak istedi. Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’ndeki konseri yaklaşık 2 bin kişi izledi. ’Kerkük Zindanı’ isimli şarkısıyla sahneye çıkan Konak’ı bazı hayranları ayakta ve getirilen sandalyelere oturarak dinledi. Volkan Konak, konserine ’Göklerde Kartal Gibiydim’in de aralarında yer aldığı sevilen şarkıları ile devam etti.

Konak şarkı aralarında herkesi sevmediğini belirtirken, "Yere tüküren bir herifi sevmem. Kula kul olmuş birini sevmem. Kadına şiddet uygulayan bir herifi sevmem, normal değil. Bu insanlar, kapımızdan geçmesin, yaşasınlar ömürleri uzun olsun ama bizi dinlemesinler. Bazıları bozuluyor. ’Hem ticari olarak hem de bir sanatçı olarak böyle söylememeli’ diyorlar. Ben sanatçı değil, müzisyen, müzik işçisiyim belki de fark ondan kaynaklanıyor" dedi.

"SİDİKLİ HERİFLERDEN HOŞLANMIYORUM"

Sahnede yaklaşık 2.5 saat kalan, unuttuğu bir ayrıntıyı da sözlerine ekleyen Konak, korkak insanı da sevmediğini de belirterek, "Bir herifin köşesi olacak. Yürüdüğü zaman kadını arkadan ’Herif ya, kaldırımlar gibi’ diyecek. Herif herif gibi olacak, ne o ya sidikli adamlar, bırakın bu işleri" dedi. Konak, erkek hayranlarından yanlarında oturan kadınlara "Sevgilim, bahar ve yaz kokusu geldi burnuma. Bir dilim kavun gibi mis gibi kokuyor dünya.

Yanımdasın ya şu an dünya bir kavun gibi mis gibi kokuyor" cümlesini söylemelerini isteyerek devam etti ve esprili bir dille "Deyiverin bunu. Animasyon yapın siz de. Oturmayın öküz gibi" dedi.