Meteoroloji Genel Müdürlüğü"nce yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinde yağış beklenmiyor. Rüzgarın; sabah saatlerinde Marmara ve Kıyı Ege'de güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı Marmara ve Karadeniz kıyı kesimlerinde 2 ila 4 derece azalacak, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacak, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.

Rüzgar genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, sabah saatlerinde Marmara ve Kıyı Ege'de kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak:

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Rüzgar; sabah saatlerinde güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esecek. (20)

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu (20)

İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Rüzgar; sabah saatlerinde güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esecek (24)

ADANA: Parçalı bulutlu (29)
ANTALYA: Parçalı bulutlu (26)
SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu (22)
ERZURUM: Parçalı bulutlu (15)
DİYARBAKIR: Parçalı ve az bulutlu (21)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Yapılan son değerlendirmelere göre bugün bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Rüzgar; sabah saatlerinde güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Rüzgar; sabah saatlerinde bölgenin kıyı kesimlerinde güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esecek.

AKDENİZ: Parçalı bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.