AK Parti Kuyucak merkez ve belde adayları İle İl Genel Meclisi adayları Milletvekili Ahmet Ertürk tarafından açıklandı. AK Parti Kuyucak İlçe Binasında yapılan basın açıklamasında Kuyucak Merkez başta olmak üzere 5 beldenin belediye başkanı adayları ile 5 il genel meclisi adayı tanıtıldı.
Törende konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, AK Parti"nin ülke genelinde olduğu gibi bölgede bir çığ gibi her geçen gün büyümesini sürdürdüğünün altını çizerek “Ülke genelinde olduğu gibi Aydın, Nazilli ve Kuyucak bölgemizde de Belediye Başkanlık ve İl Genel Meclisi seçimlerini kazanmak için çaba harcıyoruz. Dürüst ve bölgesinde halka hizmet edebilecek olan adaylarımızı Belediye Başkan adayı olarak belirliyoruz. Çalışmalarımız sonucunda Kuyucak bölgemizde halen görev yapan belediye başkanlarımızın ve il genel meclis üyesi arkadaşlarımızın yanı sıra yeni arkadaşlarımızda aramıza katıldı. Onlarla birlikte güçlenen partimiz bölgede mutlaka seçimleri almalıdır. Bölgemize hizmet etmek için seçildiğinizde öncelikle elinizdeki tüm imkanları ve Ankara"nın desteğini en iyi şekilde kullanın. İnsanlarımızın gönlüne giren, yararlı çalışmalar yapmış, gerek kişilik olarak gerekse görünüş olarak iyi yöndeki insanlarımızı seçmek için gayret ettik. Bunda da başarılı olduğumuz inancındayım. Projelere katkı sağlayacak insanlar olarak beldenizi en iyi şekilde yönetin” dedi.
Konuşmasının sonunda Milletvekili Ertürk adaylarının Başaran Beldesinden Mehmet Çakar, Pamukören Beldesinden Metin Ertürk, Yamalak Beldesinden Necati Soysal"ın yeniden göreve talip olarak devam kararı aldıklarını belirtti. “Bu arkadaşlarımızda bu dönemde yolumuza devam etmek istiyoruz. Ayrıca, Kuyucak Merkez ilçemizde Kemal Emir, Horsunlu Beldesinde Mehmet Çömden ve Kurtuluş beldesinde Mehmet Güler arkadaşlarımız partimizin Belediye Başkan adaylarıdır. İl Genel Meclis adaylarımız ise Ali Çevik, Aykut Karaşah, Mehmet Kuşçu, Nihat Akdemir ve Şakir Tuncer"dir. Kendilerine ve partimize Kuyucak"ta ve tüm Türkiye"de başarılar diliyorum” diye konuştu.