DİĞER KUYU TUTUKLAMA HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN


Bilindiği gibi; telefonla yapılan ‘Adamı öldürüp, su kuyusuna attılar’ şeklindeki ihbarın ardından hakerete geçen jandarma ekipleri ydın’ın Germencik ilçesine bağlı ortaklar beldesi yakınlarındaki Dereköy köyü Düzenlik mevkisinde bulunan kullanılmayan suyu kuyusunda arama yapmıştı. Jandarma ve Sivil Savunma ekipleri tarafından 06 Haziran 2011 tarihinde bir erkek cesedi çıkarılmıştı. İlk olaydan birkaç gün sonra benzer bir ihbarın daha yapılması üzerine kuyuda yapılan aramada 12 Haziran 2011 güünü ikinci bir erkek cesedi daha bulunmuştu. 1 hafta arayla aynı kuyuda bulunan cesetlerin Gürkan Ekmekçi (21) ve Tarık Germez'e (22) ait olduğu tespit edilmişti.
Olayla ilgili olarak Germencik’te gözaltına alınan ve cinayetle ilgilerinin bulunduğu tespit edilen H.A. ve H.A. isimli iki şüpheli, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konulmuştu. Kamuoyunda ‘Kuyu Cinayeti’ olarak bilinen olay kapsamında soruşturmayı sürdüren güvenlik güçleri, tutuklu zanlılar H.A. ve H.A'nın ifadeleri doğrultusunda cinayette ilgisi olduğu ileri sürülen D.V. (21) isimli bir şüpheliyi daha Antalya'da gözaltına aldı. Güvenlik güçleri nezaretinde Aydın'a getirilen D.V., Germencik Adliyesi’ne sevk edildi. Çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanan zanlı, cezaevine konuldu.
D.V’nin de tutuklanmasıyla Ortaklar’daki su kuyusunundan iki erkek cesedi çıkarılmasıyla ilgili soruşturma kapsamında tutuklu zanlı sayısı 3’e yükseldi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.