Kuveyt Türk Aydın Şubesi"nin açılış törenine Aydın Vali Yardımcısı Mehmet Suphi Küsbeci, 22. dönem milletvekili Ahmet Rıza Acar, Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, Aydınlı işadamları, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle vatandaşlar katıldı.
Törende konuşan Kuveyt Türk Aydın Şube Müdürü Hüseyin Yaşa, “Türkiye çapında büyük gruplardan KOBİ"lere kadar geniş bir müşteri ağına hizmet veren Kuveyt Türk; kurulduğu günden bu yana inşaattan tekstile, sanayiden otomotive kadar bir çok sektörde yatırımcılara destek veriyor. Ekonominin can damarları olan bu sektörlere ve potansiyel bölgelere desteğimiz artarak sürmektedir” dedi.
Aydın"da modern konseptteki dizaynı ve bankacılık alanında son teknolojiye sahip araçlrla donatılmış bir banka şubesini hizmete açtıklarına değinen Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, Aydın"da sadece bankacılıkta değil sosyal ve kültürel projelerle de var olacaklarını söyledi. Uyan, “Kuveyt Türk"ün şuanda ülke çapında 113 şubesi bulunuyor. Türkiye"nin her noktasında ulaşılabilir bir banka olmak istiyoruz. Aydın"da hizmete giren yeni şubemizle birlikte kurumsal, bireysel ve uluslar arası bankacılık anlamında bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Aydın"lı hemşehrilerimize en iyi bankacılık hizmetini vermeye devam edeceğiz. Güçlü sermaye yapısı, profesyonel yönetimi ve reel sektöre öncelik veren yatırım anlayışıyla hareket eden bankamız bölge halkına yeni hizmet ve iş fırsatları sunmak için buradadır” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Kuveyt Türk Aydın Şubesi"nin açılışı Vali Yardımcısı Mehmet Suphi Küsbeci ve katılımcılar tarafından yapıldı.