Anlaşma kapsamında Kuşadası Ticaret Odası’na kayıtlı tüm üyeler, çalışanları ve bakmakla yükümlü olduğu aile bireylerinin yararlanabileceği, kapsamlı bir sağlık hizmeti anlaşması yapıldı. 
İşbirliği protokolü, Kuşadası Ticaret Odası Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı öncesi, Universal Kuşadası Hastanesi Direktörü Aytül Kaymakçı ve Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan tarafından imzalandı.
Anlaşmanın her iki kurum için de hayırlı olmasını dileyen Başkan Serdar Akdoğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada; Kuşadası Ticaret Odası’na kayıtlı yaklaşık 3000 üyeye ve ailelerine sunulacak sağlık hizmetleri konusunda Universal Hastanesi ile işbirliği sağlandığını belirtti. Bu yıl 20. yılını kutlayan Kuşadası Ticaret Odası olarak üyelerine fayda sağlayacak protokolleri imzalamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Akdoğan “Hastaneyle ayrıca Ticaret Odası çalışanlarına yönelik bir anlaşma daha yapıldı, gerek üyelerimize, gerekse çalışanlarımıza ilgilerinden dolayı Universal Kuşadası Hastanesi’nin yöneticilerine teşekkür ederiz” dedi.
Universal Kuşadası Hastanesi Direktörü Aytül Kaymakçı da iki kurum arasında toplum sağlığına katkıda bulunacak sosyal sorumluluk projeleri de gerçekleştirmeyi planladıklarını belirterek, şu bilgileri verdi: “Aralarında İstanbul’da Alman Hastanesi, İzmir’de Ege Sağlık gibi köklü kuruluşların da bulunduğu Türkiye’nin en büyük sağlık zincirlerinden biri olan Universal Hastaneler Grubu’nun son halkası olarak Kuşadası Hastanemizi bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda açmıştık. Gerek bölge halkından, gerekse yerli ve yabancı turistlerden yoğun bir ilgi görüyoruz. Başarılı hekim kadromuzla, kaliteli sağlık hizmeti vermekten gurur duyuyoruz. Universal Hastaneler Grubu’nun kaliteli sağlık hizmetini Ticaret Odamızın çalışanlarına ve üyelerine de vermekten büyük mutluluk duyacağız. Umarım birlikte güzel bir işbirliği yakalarız"
Kuşadası Ticaret Odası ve Universal Hastanesi arasında imzalanan Protokol töreninde Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı M. Oğuz Kabaçam, Meclis Başkan Yardımcısı Süleyman Koraş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Universal Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Barış Gürcü’de hazır bulundu. Protokol kapsamında tüm branşlarda indirimli tedavi görebilecek olan Kuşadası Ticaret Odası üyelerinin Oda kartlarını mutlaka almaları ve tanımlı kartlarıyla hastaneye başvurmaları gerekiyor.

 

 

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg