Nazilli"de kurulu bulunan ve sektöründe dünya devleri arasında yer alan KUTEKS, sağlık alanında sektör lideri olmayı hedefliyor.
KUTEKS"in 100"den fazla ürün çeşidi ile sağlık tekstil malzemeleri üretiminde markalaştığını ve araç filosu ile birlikte çalışan sayısını da artırdıklarını ifade eden KUTEKS A.Ş. Genel Müdürü Fatih Zeyrek, 26 araçlık yeni filosu ve deneyimli Eczane Satış Takımı"nı tanıtmak için düzenlenen kokteylde; “Uğur Şirketler Gurubu bünyesinde faaliyet gösteren firmamız bugün sektöründe Türkiye"nin ilk ve tek firmasıdır. 24 bin metrekaresi kapalı olmak üzere 36 bin metrekare alanda 150 çalışanı ile faaliyet gösteren firmamız, sargı bezinden flastere kadar 100"den fazla ürünle eczanelerin önemli ihtiyaçlarını temin etmektedir. Sağlık tekstil malzemeleri üretimimizle Türkiye"nin yüzde 60"ına hizmet vermekteyiz. Hizmet kalitemizi daha da artırmak ve eczanelerin ihtiyaçlarını daha hızlı temin edebilmek için teknolojimizle birlikte servis ağımızı geliştirerek yepyeni bir ekiple sektörde hizmet vereceğiz. 2011 yılında 40"dan fazla ilde hizmet verilecek. En kısa sürede de tüm Türkiye"deki eczanelere birebir hizmet vereceğiz” dedi.
Müşteri odaklı hizmet anlayışı ile hareket ettiklerini ifade eden Zeyrek; “Uygulamaya geçirdiğimiz bu sistemle ülkemizin değişik illerinde, il merkezlerinde yerleşik olarak faaliyet gösterecek yeni takım arkadaşlarını bünyemize katarak ülkemiz ekonomisine istihdam sağlamaktayız. Bugün 17 takım arkadaşımızla 25 ilde başlattığımız hizmet çalışmalarımız ileriki yıllarda ülke geneline yayılacak. Yeni takım arkadaşlarımızın bu hizmeti daha kaliteli yapabilmeleri adına kendilerine araç, netbook, cep telefonu gibi ihtiyaç duyabilecekleri tüm ekipmanlar kurumumuz tarafından temin edilmiştir. Ülkemizin güzide mesleklerinden olan ve kutsal bir görevi yerine getiren Eczacılarımızın istekleri doğrultusunda her geçen gün ürün çeşidini artıran şirketimiz, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile tüm eczacılarımızın en büyük tedarikçisi olacaktır” dedi.
Uğur Gurubu Genel Koordinatörü Ali Gültekin Kılınç ise; “Türkiye ile birlikte ihracat yaptığımız ülke sayısını gün geçtikçe artırıyoruz. Hedefimiz soğutma gurubunun girdiği 137 ülkeye sağlık tekstil malzemelerimizle de girmektir” diye konuştu.