Kuşadası"nda 6 gün önce kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Gürkan Yılmaz'ın, dün ilçe merkezinin dışındaki boş arazide cesedi bulundu. Bir süre önce çalışmak için Tire"den Kuşadası"na gelen ve bir markette temizlik görevlisi olarak işe başlayan Yılmaz"ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Gencin en son Kuşadası"nda bir ganyan bayiinde görüldüğü, cep telefonuyla telaşlı bir şekilde konuştuktan sonra kuponunu yatırıp motosikletini almadan alalacele ayrıldığı belirtildi. Cep telefonunun ise aynı gün akşam saatlerinde sahilde bulunup polise teslim edildiği bildirildi.

KUPONLARA İKRAMİYE ÇIKMIŞ

Evlenebilmek için para biriktiren ve sürekli at yarışı oynadığı kaydedilen talihsiz gencin ölümündeki sır perdesi aralanamazken, ortaya çıkan ilginç bir ayrıntı ise dikkatleri çekti. Yılmaz"ın son görüldüğü ganyan bayiinde yatırılan iki kupona, altılı ganyandan 17 bin YTL ve 26 bin YTL tutarında ikramiye çıktığı saptandı. Ancak kuponların Gürkan Yılmaz"a ait olup olmadığı belirlenemedi. Yakınları, gencin para için öldürülmüş olabileceğini ileri sürdü.

Gencin, Kuşadası"nda ailesine teslim edilen cenazesi ise memleketi Tire"ye götürülüp Akkoyunlu Köyü"nde gözyaşları içinde toprağa verildi. Anne Gülşen ve baba Mahmut Yılmaz sinir krizleri geçirdi. Tire"nin Dere Mahallesi"nde oturan Yılmaz ailesi, oğullarının kalbinden bıçaklanarak öldürüldüğünü iddia etti. Ancak emniyet yetkilileri bu bilgiyi doğrulamadı. Soruşturmanın çok yönlü olarak gizlilik içinde yürütüldüğü, gerekli açıklamanın daha sonra yapılacağı bildirildi.
DHA