Kuşadası’nda kırmızı ışıkta geçen bir kamyonun motosikletlerin üzerine devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında Kuşadalı iş adamı Ömer Şengülen hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 18.00 sıralarında Kuşadası’nda çevre yolunda meydana gelen trafik kazasında Selçuk istikametinden gelen balık yüklü Serdal E. yönetimindeki soğuk hava kamyonu, Tütüncüler Kavşağı’nda kırmızı ışıkta geçerek bir motosiklete çarptı. Ardından sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kamyon yoldan geçen diğer motosikletlerin üzerine devrildi. Kazada, Ömer Şengülen’in kullandığı motosiklet kamyonun altında kalırken, 2 motosiklet de çarpmanın etkisiyle savruldu.

Kaza sonucu kamyonun altında kalan 35 yaşındaki Kuşadası’ndaki Carmen Deri sahibi Ömer Şengülen hayatını kaybederken, Niyazi Solmaz ve Murat Zırhlı ile iki kişi yaralandı ve ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Hafif şekilde yaralanan bir kişi de ayakta tedavi edildi. Kazanın ardından kamyonun sürücüsü Serdal E. olay yerinden kaçtı.

Sürücü olaydan bir saat sonra polis tarafından gözaltına alındı. Bu arada, kazanın ardından kurtarma çalışmaları sırasında çekicinin halatının kopması sonucu bir tehlike daha yaşandı. Kuşadası çevre yolu Tütüncüler kavşağı bölümü kaza nedeniyle yaklaşık 2 saat trafiğe kapandı.

kusadasi-kaza1.jpg

kusasadi-kaza2.jpg

kusadasi-kaza3.jpg