Kuşadası Belediyesi ve İzmir Volkswagen Sevenler Derneği’nin katkılarıyla gerçekleştirilen vosvos şenliği kapsamında, Türkiye’nin dört bir yanından gelen vosvos tutkunları, Önder Camping’te kamp yaptı. Etkinliğin kapanışında Atatürk Meydanında renkli görüntüler oluştu.

Şenlikten görüntüler için tıklayın....

Üç gün süren Kuşadası Vosvos Şenliği, Türkiye’nin dört bir yanından gelen yaklaşık 100’e yakın vosvos severi konuk etti. Etkinlik boyunca araçlarıyla şehir turu yapan, Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün tarafından Selam Restaurant’ta verilen yemekte bir araya gelen, tekne turuna çıkan, zeytinyağı müzesini gezen, plaj ve mangal partisine katılan Vosvos sevenler, etkinliğin son gününde Atatürk Meydanı’nda araç gösterisi yaptı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen yüze yakın vosvos sever Atatürk meydanına park ettikleri araçları ile renkli görüntüler oluşturdu.
Etkinlik sonunda bir açıklama yapan İzmir Volkswagen Sevenler Derneği Başkanı Kerim Fırtına, Kuşadası’nda çok eğlenceli günler geçirdiklerini belirterek, “Volkswagen marka araçları bir araya getirmek ve Vos Vos sevgisini aşılamak için bu etkinliği düzenledik. Kamp süresi boyunca bir çok aktivitede bulunduk. Etkinliğimize destek veren Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün'e teşekkür ediyorum” dedi.