Ticaret Odası Yönetim Kurulu ile meclis üyeleri ve komite üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı yemek yoğun ilgi gördü.
Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan'ın davetlisi olarak Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Ören, Kuşadası Belediye Başkan vekili Ahmet Kireç, Kuşadası Garnizon Komutanı Murat Biçer, Kuşadası Vergi Dairesi Müdürü Ali İhsan Demiray, Kuşadası Esnaf Odası Başkanı Halit Şakar, Kuşadası Şoförler Odası Başkanı Hüsnü Öten, Kuşadası Tarım İlçe Müdürü Hasan Göçmen, TÜRSAB BYK Kuşadası Yürütme Kurulu Başkanı Bülent İlbahar, Kuşadasında bulunan Banka Şube Müdürleri Kuşadası Ticaret
Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, Meslek Komite üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Her yıl düzenledikleri geleneksel iftar yemeğinin gördüğü ilgiden duydukları memnuniyeti dile getiren Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, "Bu tür etkinlikler birlik ve beraberliği geliştirmek adına büyük önem taşıyor. Ticaret Odası yönetimi, meclisi ve komiteleri olarak hem ilçe yöneticilerimizle sohbet edip soranlarımızı aktarabiliyoruz hem de yönetim ve meclis olarak kaynaşıyoruz. İftar geleneğimizi önümüzdeki yallarda da devam ettireceğiz" dedi.