Kokteyl ile başlayan sevgililer günü kutlamaları, daha sonra şiir ve müzikle devam etti. Kuşadalı Sanatçı Şair Mustafa Veli Şiir Dostları ile Gitarist Serdar Gevri’nin müzik dolu şarkıları coşkulu ile alkışlandı.
İbramaki Sanat Galerisin’ni dolduran şiir severler Mustafa Veli’nin Aşk Kavuşmamaktır, Kavuşunca Aşk Olmaz O Artık Sevgili olur. Bu yüzden aşıklar günü değil diyerek yaptığı açış konuşmasında ‘Bir insanı sevmekle başlayacak her şey’ diyen Sait Faik Abasıyanık’ın andı. Cem Eryiğit, Cenk Behram Su, Hakkı Erbeyli, Önder Ulubayrak, Nermin Barçak, Gülseren Bulut, Fevzi ve Saniye Öztürk şiirleri ve romantik şarkılar eşliğinde danslar geceye damgasını vurdu. Şair Mustafa Veli, Ne mutlu aşkı ve sevdiğine kavuşanlara ne mutlu sevdiğini birlikte yaşayanalara diyerek 14 Şubat Sevgililer Gününü tüm sanat sever dostlarına barış ve mutluluk getirmesini diledi.

AŞK FİLMLERİ GÖSTERİMİ YAPILDI
Bu arada, Sevgililer günü nedeniyle Kuşadası Belediyesi tarafından aşk filmlerinin gösterimi yapıldı. Peşpeşe gösterilen “Aşk Tutulması” ile “Moulin Rouge” isimli aşk filmleri izleyenlere zaman zaman duygulu anlar yaşattı.