Otel yönetimi tarafından kış ayları boyunca her ayın son Pazar günü düzenlenecek konserler zinciri, Önder Focan Caz Dörtlüsü ile başladı.
Ünlü caz gitaristi ve bestecisi Önder Focan’ın yanı sıra vokalist Meltem ege, davulcu Ferit Omdan ve kontrbasçı Kağan Yıldız’dan oluşan dörtlü, salonu dolduran Kuşadası müzikseverlere unutulmaz dakikalar yaşattı.
Uluslararası alanda pek çok ödülü bulunan ünlü caz vokalisti Meltem Ege’nin hem sevilen caz hem de Önder Focan’ın bestelerini seslendirdiği 1,5 saatlik konser ayakta alkışlandı. Özellikle Önder Focan besteleri olan “Boğaz’da”, “Boşver” ve “Smoke gets in your eyes” isimli şarkılar büyük beğeni toplarken, Önder Focan Caz Dörtlüsü konser sonunda ayakta alkışlandı.
Sealight Otel tarafından düzenlenen “Hayat Musikidir” dinletilerinin nisan ayına kadar yer ayın son Pazar günü gerçekleştirileceği açıklanırken, etkinlikler zincirinde sırasıyla Sealight Ensemble, Sarp Maden Caz Dörtlüsü, Şenol Filiz-Birol Yayla Yansımalar, Yahya Dai Caz Dörtlüsü ve Aslı Özsoy Caz Dörtlüsü konserleri yapılacak.