Bölgesel Amatör Lig"de şampiyonluk mücadelesi veren Aydınspor 1923 Pazar günü evinde ağırlayacağı Kuşadası Gençlikspor maçı öncesi hazırlıklarını Adnan Menderes Stadı"nda yaptığı çift kale maçla sürdürdü. Siyah-beyazlı ekipte yerel derbi öncesi Emre Arıcı dışında eksik bulunmazken, Fethiyespor"dan alınan Hakan Eser ile kadro güçlendirildi. Aydınspor 1923"lü taraftarlarda maça şehrin çeşitli noktalarına astıkları afişlerle Aydınlıları maça davet ederken 64 gün sonra Aydın"da seyircili oynayacakları Kuşadası maçında yalnız bırakmayacaklarını söylediler.
Kuşadası maçı öncesi açıklama yapan Aydınspor 1923 taraftarlarından Ertan Öztürk Kuşadası maçında Kuşadası tribünleriyle sıkıntı yaşamayacaklarını söyledi. Öztürk; “Kuşadası Gençlikspor taraftarlarıyla görüştük.Aramızda herhangi bir sıkıntı yok. Centilmenlik içinde bir maç olacak. Kuşadası"ndan Aydın"a maç için gelmek isteyenler gönül rahatlığıyla Aydın"a gelsinler.Takımımızı çok özledik, 64 gün sonra Adnan Menderes Stadı"nda takımımıza kavuşacağımız için sevinçliyiz”diye konuştu.
Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Suat Deniz ise yaptığı açıklamada takımda Emre Arıcı dışında herhangi bir eksik olmadığını söyledi. Deniz, Kuşadası maçının zorlu geçeceğini belirterek; “Rakibimiz devre arasında takımını Mustafa Ceviz ve Eser gibi oyuncularla güçlendirdi. Oyundan çok skor tabelasına önem veriyoruz. 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz.” dedi.
Fethiyespor"dan Aydınspor 1923"e transfer olan Hakan Eser ise yaptığı açıklamada, aslen Aydınlı olduğunu ve Aydınspor 1923"ü ailesinin baskısıyla tercih ettiğini belirterek; “Daha önce Çine Madranspor ile antrenmanlara çıkmıştım. Ancak ailemin baskısı beni Aydınspor 1923"e getirdi. Takımıma, şampiyonluk yolunda elimden gelen katkıyı sağlayacağım” şeklinde konuştu.
Öte yandan, Göztepeli Yılmaz Özlem'in Aydınspor 1923'ün transfer gündeminde yer almadığı öğrenildi.