Kuşadası Motorsporları Kulübü tarafından Kuşadası Belediyesi"nin desteğiyle gerçekleştirilecek olan Kuşadası Motosiklet Festivali, mavi bayraklı deniziyle geniş bir orman alanı içerisinde bulunan Kuştur mevkiindeki Mokamp"ta yapılacak.
Kuşadası Motorsporları Kulübü Başkanı Faruk Lokmacı ise 3 gün sürecek festivale Türkiye çapındaki motosiklet grupları, kulüpler ve çeşitli organizasyonların davet edildiğini söyledi. Lokmacı, motor sporları festivali sırasında çadır kampı kurulacağını ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirecekleri belirterek, ayrıca Gürhan Özaksoy ve Grup Sample"nin de ücretsiz konser vereceğini söyledi. Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ise Kuşadası"nda motor sporlarının gelişmesine büyük önem verdiklerini belirterek, motor festivalini bir marka haline getirmeyi hedeflediklerini belirterek, tüm motor sporları tutkunlarını Kuşadası"na ve festivale davet etti.
Bu arada, 5-7 Haziran"da gerçekleştirilecek festivalin girişi ile tüm etkinliklere katılımı tamamen ücretsiz olacak. Festivalle ilgili tüm gelişme ve bilgiler www.kumof.com adresinden takip edilebilir.