Kuşadası belediyesi ve Kuşadası çocuk geliştirme ve kültür derneği tarafından KEGEV marina tesislerinde gerçekleştirildi.
Kuşadası Belediyesi TURBAN tesislerinde gerçekleştirilen şenliğe Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası Garnizon Komutanı Murat Biçer ve Kuşadası Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur’un da aralarında bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Büyük ilgi gören 1. Kuşadası Çocuk Şenliği’nde dans, müzik ve tiyatro gösterileri yapılırken, ayrıca kermes ve mini kitap fuarı gerçekleştirildi.
Şenliğin açılışında konuşan Kuşadası Çocuk Geliştirme ve Kültür Derneği Başkanı Özlem Gürcü, amaçlarının çocuklarının gelişimine katkıda bulunmak olduğunu belirterek, “Bu yıl birincisini gerçekleştirdiğimiz şenliğimiz büyük ilgi gördü. Gösterilen ilgiye ve şenliğin gerçekleştirilmesine destek veren başta Belediye Başkanımız M. Esat Altungün olmak tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ederiz” dedi.
Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün da, “1. Kuşadası çocuk şenliği önemli bir adım. Dernek başkanımızın dediği gibi çocuklarımızın gelişiminde kimlikli, kişilikli yarın ne yapacağını bilen bireyler olarak yetişmelerini sağlayan böyle bir derneğe sahip olduğumuz için çok mutluyum ve destek veren her kese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından etkinliğe katkı sağlayanlara teşekkür plaketi verilirken, Belediye Başkanı M. Esat Altungün çocukların oyunlarına eşlik etti.

04.20110926092803.jpg

06.20110926092819.jpg