Muharrem ayı nedeniyle verilen iftarda biraraya gelen Kuşadalılar, birlik beraberlik mesajı verdi.
Hacı Bektaş-i Veli Anadolu Kültür Vakfı tarafından düzenlenen iftar etkinliği ve Kerbela şehitlerini anma toplantısı, inşaatı devam eden Kuşadası Cemevi'nde gerçekleştirildi. Etkinliğe aralarında Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün'ün de bulunduğu kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Muharrem ayı nedeniyle verilen iftarda yemek duası yapan emekli öğretmen Hüsnü Kuranlı, konuşmasında Kerbela şehitlerini de andı.
İftarda konuşan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ise, Muharrem ayı nedeniyle cemevinde biraraya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Muharrem ayı nedeniyle tuttuğunuz orucun kabul olması dileğiyle herkese teşekkür ediyorum. Burada birlik ve beraberliği ve hoşgörüyü birlikte yaşıyoruz. Kuşadası Cemevi'nin inşaatı henüz bitmedi. Kalan bölümlerin tamamlanması için Kuşadası Belediyesi olarak 2011 bütçesinden 500 bin lira ayırdık. Mart ayından itibaren cemevinin tamamlanması için belediye
olarak bütçemizden belirttiğimiz paranın ödenmesine başlanacak. Böylece Kuşadası tüm kesimlere ve beldelere örnek bir cemevine kavuşacak" dedi.