Yıldız futbolcu, “Genç bir oyuncuyum ve öğrenecek çok şeyim var. Hatalarım da olacaktır, önemli olan bunlardan ders çıkarmak. Çalışıp, formamı geri almak istiyorum. Umarım hocamın gözüne girerim ve şampiyonluk yolundaki takımıma fayda sağlarım” dedi.

Kartal"da izin bitti
Teknik direktör Mustafa Denizli"nin Beşiktaş"a verdiği bir günlük izin sona erdi. Dünü dinlenerek geçiren Kara Kartallar, Kayserispor karşılaşması hazırlıklarına bugün devam edecek. Milli takımda bulunan oyuncularının katılmayacağı antrenmanda, hafif sakatlıkları bulunan İbrahim Toraman, Matias Delgado ve Gökhan Zan"ın yer alması bekleniyor.

Hatay"da anlamlı etkinlik
Hatay Beşiktaşlılar Derneği tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında İlköğretim Okulları Arası Halı Saha Futbol Turnuvası dün başladı. Dernek Başkanı Mehmet Güçlü, “Beşiktaş"ın temsilcileri olarak hem kulübümüze, hem de kentimize spor konusunda gerekli katkılarda bulunmayı görev sayıyoruz” dedi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Rıza Tütüncüoğlu da bir Galatasaraylı olarak Beşiktaşlıların yaptığı bu etkinliklere gıpta ile baktıklarını belirtti.