Cengiz Kurtoğlu AK Parti'den milletvekili olmak istediğini açıkladı..

Eski CHP'li Kurtoğlu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu alıp, İstanbul'dan milletvekili olmak istediğini söyledi

RANDEVU ALDI
80'li yıllara damga vuran fantezi taverna müziğinin en önemli seslerinden Cengiz Kurtoğlu, AK Parti'de siyaset yapmak istiyor. Önceki gün AK Parti Grup Toplantısı'na katılan Kurtoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la ayaküstü görüşerek, randevu aldı. İstanbul'dan milletvekili olmak isteyen ünlü şarkıcı, önümüzdeki günlerde Başbakan Erdoğan'a bir sunum yapacak.

YILLARCA AİLEM VE BEN CHP'YE OY VERDİK
Cengiz Kurtoğlu, yıllarca ailesinin ve kendisinin CHP'ye oy verdiğini, Başbakan Erdoğan'ın parti kurmasıyla siyasi tercihinin değiştiğini söyledi. 'Ben kendisinin yüreğini seviyorum' diyen Kurtoğlu, 'İstanbul'dan milletvekili adayı olma isteğimi Başbakan'a ileteceğim. Kendisiyle önümüzdeki haftalarda bir görüşmem olacak. Burada siyasette yapabileceklerimle ilgili kendisine bir sunum yapacağım' diye konuştu.

HAYIR DERSE KÜSMEM
Sanatını icra ederken, ideolojik davranmadığının altını çizen Kurtoğlu, 'Herkesi kucaklayan bir sanatçı olmaya özen gösterdim. Eğer siyaset yolu bana açılırsa, o zaman da kucaklayıcı olmaya özen göstereceğim. Siyaseti istiyorum ama büyüklerimiz uygun görmezlerse o zaman da küsmem' dedi.