F.Bahçe, "istenmeyen adam" ilan ettiği Juan Figer"in kapısını Deivid ile Cristian'dan kurtulmak için çaldı

Başkan Yıldırım “Deivid"in yüzünü görmek istemiyorum. Bu işi hemen bitirelim” diyerek Figer"e gitti. Bekleneni veremeyen Cristian da topun ağzında.

AZİZ Yıldırım"dan kulüple tüm ilişkilerini askıya aldığı Juan Figer"e son şans.. En son Lugano"nun sözleşme yenileme döneminde büyük sıkıntılar yaşattığı için Uruguaylı menajeri "istenmeyen adam" ilan eden başkan Yıldırım gelecek sezonun planlarını yapmadan önce bu kez Figer"i kurtarıcı olarak İstanbul"a çağırdı.

KURT menajer yardımcısı Cristian"ı Türkiye"ye gönderirken, başkan Aziz Yıldırım menajere “Deivid"in yüzünü görmek istemiyorum. Bu işi çözelim” derken, Cristian konusunda da "Aldığımız paraya iade edelim" teklifini yaptı. Başkanın hakkında söyledikleri Deivid"in kulağına giderken, Sambacı"nın dünkü maçta oldukça moralsiz olduğu da gözlerden kaçmadı. Geçtiğimiz yıl 2.3 milyon Euro"ya 3 yıllığına mukavelesini yenileyen ancak bu sezon sadece 2 maçta 90 dakika forma giyen Deivid"in isteksiz tavırları başkanla iplerin kopmasında temel neden..

CRISTIAN THE END!

CRISTIAN ise ayrı bir vaka.. "Yeni Aurelio" diye alınan ancak takımın genine ayak uyduramayan Brezilyalı, son 6 haftadır zaten formaya hasret. Selçuk"un performansıyla gölgede kalan Cristian ile yarın masaya oturulacak. Hem Latin Amerika piyasasına hem de Avrupa"da bazı liglere (Yunaistan ve Portekiz) hakim olan Uruguaylı menajerden bu isimlere kulüp bulması istenecek. Brezilya"da "zengin kulüp" olarak da bilinen F.Bahçe bu iki futbolcuyu takasta kullanmayı da teklif edecek.

Vatan