ÇORUM'un İskilip İlçesi'nde bir ahşap atölyesinde hızar makinasından fırlayan kürek sapı 38 yaşındaki Mahir Buyruk'un yüzüne saplandı. Yüzünde kürek sapıyla hastaneye kaldırılan Buyruk'un durumunun ağır olduğu belirtildi. 

Çorum'da dün akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. İskilip İlçesi'ne bağlı Yanoğlan Köyü'ndeki bir ahşap atölyesinde, hızar şeridinden fırlayan kürek sapı, 2 çocuk babası kamyon şoförü Mahir Buyruk'un sağ gözaltından girip yüzüne saplandı. Çevredeki vatandaşların yardımına koştuğu Buyruk, özel bir araca bindirilerek İskilip Devlet Hastanesine götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan Buyruk, durumunun ciddi olması nedeniyle Çorum Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 

Yüzüne saplanan kürek sapı parçasını çıkarmak için büyük uğraş veren doktorlar, ameliyat öncesi beyin tomografisi çektirmek istendi. Kafasındaki kürek sapının bir kısmı kesildikten sonra çekilen beyin tomografisi sonucunun görülmesinden sonra, Mahir Buyruk'un beynine saplanan odun parçasına müdahale edilemeyeceğine karar verilerek ambulansla Tokat Gaziosmanpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gönderildi. Buyruk'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.