Yedek ağırlıklı Kanarya, Riberio"nun golüyle geriye düştü. Deivid eşitliği sağlarken, son sözü ilk kez 11"de oynayıp, sahaya kaptan çıkan Mehmet Topuz söyledi

F.BAHÇE"DE Daum"a resmi-özel maç fark etmiyor. Her maça ayrı hazırlanan, ayrı önem veren Alman hoca, milli ve sakat oyuncuları fazla olmasına rağmen yeni Rize Stadı"nın açılışında Ç.Rizespor"a karşı kadrosunu asa yakın tutarak çıkarttı. Son günlerde Mehmet Topuz"la yaşadığı "kriz"de futbolcusuna önce ilk 11"de oynama şansı tanıyan Daum, Topuz"a kaptanlık pazubandını da vererek onore etti.

KADRO dizilişinde yine sürpriz vardı. Deniz, ilk defa sağ bek oynarken, Ali Bilgin de sağ açıkta görev aldı. Alex"in yerinde oynayan Mehmet Topuz, hasret kaldığı futbola dün de ilk yarı yakın bir görüntü sergileyemedi. Sarı-lacivertlilerin 16. dakikadaki ilk ciddi atağında Vederson"un ortasına Deivid ve Mehmet uzanmasına rağmen kafayı vuramadı. 19"da Mithat"ın serbest atışında Riberio kafayı güzel vurdu: 1-0.

F.BAHÇE pas alışverişini bir türlü istediği gibi yapamamasına rağmen 29"da soldan bindirme yapan Uğur ortayı güzel yaptı. Deivid"e kafasını uzatmak kaldı: 1-1. İkinci yarı işlemeyen sağ kanatta Deniz ve Ali Bilgin yer değiştirdi. Deivid istediği topları alamadığı için orta sahaya gelince ani ataklarda ceza sahası içinde F.Bahçe yalnızları oynadı.

ÖZER DE ŞANS BULDU

RİZE 2. yarının 15 dakikalık bölümünde sağlı sollu ataklarla F.Bahçe kalesini zorlarken, ani gol 64"te Mehmet Topuz"dan geldi. Herkesin gözü üstünde olan Topuz, Deniz"in hırsıyla kaptığı topa sert ve güzel vurdu: 2-1. 79"da Mesut"un ortasına Kenan yakın mesafeden kafayı vuramayınca karşılaşma F.Bahçe"nin 2-1"lik üstünlüğüyle bitti. Bu arada sakatlıktan kurtulan Özer de sarı-lacivertli formayla 15 dakikada olsa tanışarak Daum"a umut oldu.


Vatan