ATAŞEHİR"de Ü.Ş, (17), kurban kesmeye hazırlanırken yanlarından otomobille hızla geçen Murat Daşçı'yı (20) bıçaklayarak öldürdüğü, babası Ali Daşçı'yı(46) da yaraladığı iddiasıyla, gözaltına alındı. Kavgaya karışan Ü.Ş."nin ağabeyi ve babasının da gözaltına alındığı belirtildi.

İddialara göre Ataşehir, Ferhatpaşa mahallesi, Anadolu caddesi, Geçici 83. sokak üzerinde meydana gelen olayda Murat Daşçı ve babası Ali Daşçı otomobilleriyle yol kenarında kurban kesmeye hazırlanan bir grubun yanından hızla geçti. Görgü şahitlerinin ifaderine göre, kurban kesenlerin bağırarak uyarması üzerine baba oğul Daşçı'lar, otomobili durdurak aşağı indi. İki grup arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 17 yaşındaki Ü.Ş., baba Ali Daşçı ile Murat Daşçı"yı bıçakla yaraladı. Çevreden yetişenler tarafından hastaneye kaldıran yaralılardan Murat Daşçı hayatını kaybetti.
Olayın zanlısı olduğu iddia edilen Ü.Ş.', Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kavgaya karıştıkları iddia edilen Ü.Ş."nin babası ve ağabeyinin de gözaltında olduğu belirtildi. Yetkililer olayla ilgili soruşturmayı çok yönlü sürdürüyor.