Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hulusi Akşit"in divan başkanlığında gerçekleşen ve 3 adayın yarıştığı kongrede Muhammet Ali Künkçü güven tazeledi.

Kongrenin açılışında konuşan Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hulusi Akşit, esnafın içinde bulunduğu durumu değerlendirerek kongrenin hayırlı olmasını diledi. Ayrıca Muharrem ayı olması nedeniyle kongreye katılan üyelere ve misafirlere aşure dağıtıldı.

3 adayın yarıştığı genel kurulda, kürsüye çıkan adaylar vaatlerde bulunup, üyelerden oy istediler. İlk olarak söz alan Mehmet Bahadır, başkan seçilmesi halinde yapacaklarını anlatırken, diğer aday Nazır Özkanlı da mevcut başkan Künkcü"yü eleştirdi.
Son olarak kürsüye çıkan Künkcü bir hikaye ile başladığı konuşmasında kendisini eleştiren Özkanlı'ya gönderme yaptı. Bugüne kadar gerçekleşen Genel Kurullar içerisinde seviyenin hiç bu kadar düşmediğini de söyleyen Künkcü, kongrenin bir hizmet yarışı olduğunu kaydederek adayların tutumunu da eleştirdi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde mevcut başkan Muhammet Ali Künkcü güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Yapılan seçimde Muhammet Ali Künkcü 219, Nazır Özkanlı 120 ve Mehmet Bahadır da Aydın 65 oy aldı./iha