MHP Aydın Milletvekili Ertuğrul Kumcuoğlu, Nazilli İlçe Başkanı Rafet Şentürk ile birlikte Nazilli Ticaret Odası Başkanı A.Gültekin Kılınç"ı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan MHP Aydın Milletvekili Ertuğrul Kumcuoğlu, “Bölgenin girişimciler adına önemli fırsatlar sunmasına karşın ilgili bakanlıklar tarafından organize edilmesi gereken birçok proje var. Örneğin; Denizli"den itibaren Aydın ve Muğla"nın belirli bölgelerini de içine alan tek bir hat üzerinde ortak bir arıtma sistemi yapılarak, elde edilecek kullanma suyu tekrar ekonomiye kazandırılabilir. Bu ve benzeri çalışmalar illere göre değil, bölgenin havzalarına göre yapılması halinde çok daha faydalı ve tasarruflu olacaktır. Büyük Menderes bölgesi tek başına bir havzadır. Bunu Sultanhisar, Yenipazar, Nazilli havzası gibi parçalara ayırmak kimseye fayda getirmez. Ülkemizin değerli ve bir o kadar da sınırlı kaynaklarının çok daha akılcı kullanılması gerekir. Nazilli Ticaret Odasının gayretli çalışmalarını izliyorum. GEKA, KOSGEB ve tarımsal destek konularında önemli çalışmalar yapıyorlar. Ticaret Odasının adeta bir yatırım danışma ofisi gibi çalışması memnuniyet verici” dedi.
Oda Başkanı Gültekin Kılınç da, ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Ertuğrul Kumcuoğlu"na teşekkür ederek; “Nazilli Ticaret Odası"nın yetki alanı sadece Nazilli merkez ile sınırlı değil, çevredeki altı ilçemiz de Odamızın çalışma sahası içinde. Bu sebeple faaliyetlerimizi sektör ve ölçek ayrımı yapmaksızın sürdürmek durumundayız. GEKA ve KOSGEB yardımlarından üyelerimizi azami ölçüde yararlandırmak istiyoruz. Yakın dönemde başlayacak Tarımsal Destek Projelerinden Nazilli"nin önemli oranda pay alacağını umuyorum. Çalışmalarımız bu yönde artarak devam edecektir” diye konuştu.